Se incarca... Va rugam sa asteptati...

Garantie de Retur 14 zile

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantati de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Pentru a va exercita dreptul de retragere (returnare produs) trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract completand formularul de contact sau ne puteti comunica pe mail ( info@fabriq.ro ) ce doriti sa returnati, numarul de comanda si numarul de cont bancar pentru restituirea banilor.

Clientii fabriQ.ro pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Adresa pentru retur si numarul de telefon sunt cele de pe plicul in care ati primit comanda.

fabriQ.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

ATENTIE!

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor!

Nu primim colete cu ramburs!

Va rugam sa folositi ca si modalitate de returnare Urgent Cargus ( https://www.urgentcargus.ro/ ; 021.9330 ) sau Posta Romana pentru a evita intarzierile.

Schimburi Marimi Inele:

Se intampla uneori sa alegeti marimi gresite la inelele comandate. Le schimbam fara nici o problema!

Va rugam sa ne contactati prin email ( info@fabriq.ro ) pentru a solicita o schimbare sau folosind formularul de contact din magazin.

Produsele achizitionate la distanta

Bijuteriile comandate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, adica NEPURTATE, NEMODIFICATE si fara urme de UZURA in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conditii generale de returnare:

Restituirea contravalorii produselor se face exclusiv prin transfer bancar. Este important ca emailul de pe care se trimite solicitarea, sa coincida cu emailul pe care s-a inregistrat comanda. Coletul cu produsele returnate va fii trimis de catre client la adresa inregistrata pe plicul in care ati primit comanda.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic sau prezinta cutia neasigurata, vor fi refuzate. Va rugam sa folositi solutii de ambalare adecvate pentru a evita deteriorarea pe parcursul transportului. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat sau al postei romane, un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Costul transportului produselor in cazul returului de la fabriQ catre client si de la client catre fabriQ revine in sarcina clientului.

ATENTIE! In cazul in care ati beneficiat de livrare gratuita si decideti sa returnati produse din comanda dvs, este posibil sa pierdeti livrarea gratuita! Daca in urma returnarii unuia sau mai multor produse, valoarea comenzii dvs. scade sub pragul de transport gratuit, contravaloarea livrarii comenzii catre dvs in prima instanta va fi retinuta din suma ce va va fi returnata.

Produsele primite defecte:

Toate bijuteriile noastre sunt verificate inainte de expediere, insa in eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a fabriQ in termen de 2 zile din momentul primirii. Noul produs va fi trimis in termen de 3 zile de noi catre dumneavoastra din momentul in care primim produsul deteriorat.

Exceptii:

Din motive de igiena, nu putem accepta returnarea produselor din categoriile "Cercei" sau "Body Piercing".

VA RUGAM SA VA ASIGURATI DE INDEPLINIREA CONDITIILOR DE MAI SUS INAINTE DE A RETURNA UN PRODUS. IN CAZ CONTRAR NU VA PUTEM RESTITUI CONTRAVALOAREA ACESTUIA.

TERMENI SI CONDITII

Datele firmei: SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL, Str.Constantin Brancusi Nr.202, Cluj-Napoca, Jud.Cluj, CP: 400462

Cod unic de identificare: 25818901 ; Nr.de ordine in registrul comertului: J12/1514/2009

Cont Bancar: RO46BTRL06601202969466XX ( Banca Transilvania )

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul fabriQ.ro, implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

REFERITOR LA ACCESARE

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

REFERITOR LA CLIENTI SI COMENZI

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, cnp, bijuterii comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostri.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date.

Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Firma SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL Cluj-Napoca nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram.

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor bijuteriilor si comentariilor introduse de vizitatori.

Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

REFERITOR LA EMAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru sesizari in legatura cu incalcarea drepturilor de copyright pentru continutul nostru de catre alte site-uri, va rugam sa ne scrieti la info@fabriQ.ro

AVERTISMENT SPECIAL

Preluarea informatiilor despre bijuterii (titluri, poze, descrieri, preturi etc) sau a imaginilor fara acordul scris al SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL este considerata furt si ne rezervam dreptul sa actionam in judecata persoanele/firmele in cauza.

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre SC FABRIQ ECOMMERCE GROUP SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

GARANTIA PRODUSELOR

fabriQ ofera garantie timp de 1 luna pentru toate produsele din categoriile "Bijuterii Inox" , "Bijuterii Tungsten" si "Bijuterii Titan", cu conditia ca modelele alese sa fie exclusiv din otel inox, tungsten sau titan, fara alte combinatii de materiale ( placare, vopsire, insertii, etc. ). Pentru durabilitate de-al lungul anilor, recomandam intotdeauna alegerea modelelor simple, argintii care includ doar metalul de baza ( inox, titan sau tungsten ).

Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergentii, produse cosmetice si chimice, pentru a evita dezlipirea partiilor (pietre pretioase si semipretioase, cristalele de zirconiu, stasuri) si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale!

Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a lucra cu diverse substante chimice, pentru a nu-si schimba culoarea si pentru a nu se deteriora stratul de suprafata. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei. Udarea puternica cu apa, acetona sau alte lichide va duce la dezlipirea pietrelor. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor. Nu indesati toate bijuteriile intr-un singur sertar, pastrati-le separat.

COMANDA MINIMA

Valoarea minima acceptata a unei comenzi la fabriQ.ro este de 40 de lei, excluzand taxele de transport. Va multumim pentru intelegere.